forum fanów VW , AUDI , SEAT, SKODA czyli aut grupy VAG
vwmaniak
Nie no musze zainterweniowac w tej prawie do admina gdyz wypowiedzi odbiegaja od tematu <Lol> hehehe
Panowie jak ktoś nie chce oglądać reklam na naszym forum to polecam Firefox-a i dodatek o nazwie Adblock Plus https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865
Ostatnio edytowany przez banan (2008-04-16 15:57:34)
Pogrzebałem troche w ustawieniach reklam na forum ( tych co sa na stronie a nie tych co wyskakuja, bo te wystarczy poblokowac) i powinny sie teraz wyświetlac praktycznie same reklamy motoryzacyjne w większości o VW,
Myślę, że to dobre rozwiazanie bo nie będą sie tak rzucac w oczy, bo niestety usunąc ich całkowicie sie nie da ale szczeze powiedziawszy to mi one wcale nie przeszkadzają
Pozdro
vwmaniak
Krolo nie da sie zrobic czegos zeby wyswiatlalo ze przychodzi nowa wiadomosc na PW
vwmaniak
Prezes i jak z tym wyswietlaniem wiadomosci?? bo dostaje i odpowiadam po paru dniach hehe pozdor
vwgagatek
a mozna jakieś wyróżnienie tego że sa nowe wiadomości ?? np inny kolor wieksza czcionka ?? da rade ?? krolo wierzymy w Ciebie
no właśnie nie, jest też opcja żeby migało jak jest nowa wiadomość ale nie działa
jeszcze nie wiem co jest z tym ChatBox-em jest ustawiony by pokazywał ostatnie 50 wiadomości, a i tak pokazuje ostatnie 10
vwgagatek
no wiadomo troche przy tym pracy jest no ale... mozna by było chociaz zeby migało bo cięzko to zauważyć (nową wiadomość) a z tym chat-box-em to też mogło by naprawde pokazywac wiecej tych wiadomości. Staraj się krolo staraj A i jeszcze jedno krolo truje Ci tutaj wiec przepraszam ale da sie cos zrobic zeby chat-box nie spadał ciągle na dół bo jak sie czyta wczesniejsze wiadomosci ciągle on spada do dołu... da sie coś zrobić ?
Ostatnio edytowany przez kamilwlodek (2009-02-19 21:43:26)
jest prosty sposob na to zeby chatbox nie spadal, wystarczy nacisnac srodkowy przycisk myszy zeby pojawil sie znaczek gora duł oczywiscie w okienku z wiadomosciami chatbox, wtedy juz nie spada i mozna latwo sobie przesowac
wystarczy odznaczyć AutoScroll, tylko niestety trzeba to robić za każdym razem gdy siee wchodzi na strone
mozna tez przejżeć wiecej ostatnich wiadomości za pomocą tego linka :
http://www.vwteamkutno.pun.pl/chatbox.php
vwmaniak
Krolo dlaczego w chatboxie jest tylko 10 postow i sa usuwane?