forum fanów VW , AUDI , SEAT, SKODA czyli aut grupy VAG
vwmaniak
Pytanko do Krola, czy da rade jakos wydłużyć chatboxa ? tzn zebym wiecej tekstu widział. Pozdro
vwmaniak
dobre pytaNIE, bo kilka postów chłopaki napiszą i już niewiadomo o co później chodzi...
http://www.vwteamkutno.pun.pl/chatbox.php
wchodzcie sobie na ta strone na ktorej chatbox jest na calym ekranie
a i jeszcze jedno czemu na logo strony znajduje sie tylko jedno auto i to jeszcze naszego admina powinno pasc glosowanie jakie foto powinno byc na logo
Ostatnio edytowany przez koniu03 (2011-03-12 20:22:36)
vwmaniak
Popieram sugestie Rafała W. powinno znaleść się tam więcej aut. Już wszyscy wiedza, że Krolo ma powertech'y czy tam azew'y Pozdro
Rozpiszmy konkurs na logo, wygrany będzie mógł napić się wody z Ochni.
A ja mam pytanko, czy może ktoś wie dlaczego nie mogę pisać w chatbox-ie?? Myślałem że to wina neta ale nie bo w domu nie bangla i jak na iplusie działam też nie trybi. Może ma ktoś jakiś pomysł??
Ostatnio edytowany przez MŁODY (2011-03-17 15:54:25)
vwgagatek
Młody może spróbuj na jakiejś innej przeglądarce opera, mozilla ?
Krolo dawaj uprawnienia do pisania w chat boxie bo to twoja sprężyna że nie moge pisać nie dałeś mi uprwanień. Pytam się dlaczego?? Czy zrobiłem ci coś złego przecież tak naprawde cię kocham!!!!!!!!!!!!!!!!
vwmaniak
Młody nie pierd... tylko oddaj felgi
vwgagatek
Mam taki pomysł aby każde zdjęcia lub większe galerie w wątkach wstawiać jako mniniaturki tak jak jest u mnie.
Szybko się wczytuje strona,widać auto a jak chce powiększyć to klikam na obrazek i się powiększa.
Bo denerwuje mnie to wczytywanie strony jak pobiera zdjęcie,czasem w połowię się zacina,chodzi mi tu głównie o zakładki Spoty/Zloty/Nasze Auta.
Jak coś to mogę tutorial zrobić
a ja chcialem zaproponowac nowe logo
Uploaded with ImageShack.us
oczywiscie mozna co nie co pozmieniac
vwmaniak
Koniu chyba w robocie ci się nudzi !!!
Użytkownik vw
Przydalyby sie jakies naklejki klubowe.
Pozdrawiam